fbpx

(Bilde lånt fra oyblikk.no – https://oyblikk.no/nyheit/gav-seg-sjolv-eit-foretak/)

Livet etter endt grunnutdanning hos Normassasjes massasjeskole

Tidligere student Lindis Marie Skarset driver massasjeklinikk på Valdrøya i Giske kommune, utenfor Ålesund.
Hun startet opp i september 2022 etter endt grunnutdanning fra Normassasje i Trondheim.

‘’Jeg tror ikke det var tilfeldig at jeg startet i Normassasje.’’

Dette forteller hun da vi tok en prat med henne. Hun forteller at under utdanningen fikk hun mulighet til et dypdykk i seg selv, noe hun opplever som svært lærerikt og noe hun har bruk for i sin praksis nå. 

Fornøyde kunder

«Jeg hadde aldri trodd jeg skulle våge!» Men nå er det altså i gang, og hun forteller at hun har hatt kunder helt siden hun åpnet i høst og fram til nå. «Mange av dem er de samme som kommer om og om igjen.»
Hun har enda ikke kommet i gang med å markedsføre klinikken, men håper å kunne utvide i fremtiden. 

Når vi spør henne hva hun sitter igjen med fra Normassasje grunnutdanning svarer hun at åpning og avslutning av massasjen er noe hun har fått god bruk for. Første gang lurer folk litt på hva hun gjør, men hun forteller at hun åpner kroppen og chakra så den er mottakelig for behandlingen, og etterpå lukker hun, så man ikke skal gå derfra «sårbar». 

‘’Du må ha varme hender, det er nesten magisk» og «Det føles som roseknopper som åpner seg, når du gjør åpningen av massasjen» er tilbakemeldinger Skarset har fått på behandlingen hun gir.

Selvutvikling og godt nettverk

«Solveig har funnet et godt konsept» Sier Skarset. «Hun er også en god lærer og formidler emnene på en god måte. Helgene gikk veldig fort!» I tillegg til undervisning i massasjeteknikk og terapeutisk samtale, bruker studentene også mye tid på selvutvikling. Blant annet gjennom jevnlig meditasjon. «Det var godt å ta oss tid til å være stille». Hun bruker fortsatt meditasjon som selvutvikling, meditasjonene brukt i kurset kan man som student kjøpe tilgang til parallelt med utdanningen, eller etter uteksaminering. 

Som tidligere student hos Normassasje har man fortsatt et nettverk rundt en etter utdanningen. Skarset har flere ganger søkt råd hos Solveig hvis hun lurer på noe om massasjen. Hun føler og hun kan ta kontakt med de andre hun studerte med for å drøfte problemstillinger.

Snart vil vi publisere et innlegg her på siden som går mer i dypden på Normassasjes massasjeskole, og utdanningene den har å tilby.