fbpx

Behandling av personvernopplysninger i Normassasje AS (Normassasje)

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss i forbindelse med markedsorienterte spørsmål og behovsavklaring i forhold til kundeforhold vil Normassasje behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Normassasje ved selskapets daglige leder Solveig Smith. Selskapets kontaktinformasjon finner du her. Selskapets organisasjonsnummer er 984314515.

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte Solveig Smith.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  • Sende ut nyhetsbrev, invitasjoner og gi informasjon om vår virksomhet: E-postadresse og telefonnummer blir brukt til dette. Behandlingen skjer på grunnlag av inngått kundeforhold med deg, eller aktivt samtykke til påmelding.
  • Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.
  • Kundebehandling. Så lenge du er aktiv kunde sparer vi dine opplysninger i et kundesystem, og i google drive. Etter avsluttet kundeforhold sletter vi informasjon i henhold til gjeldende lovgivning.
  • For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvernet ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Videre sletter vi personopplysningene som samles inn via nettsiden i henhold til gjeldende lovgivning.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for – normalt så lenge behandlingen av henvendelsen pågår eller til medlemskapet bringes til opphør.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

 

Ved kurs og utdanning

Normassasje AS erklærer herved at personopplysningene som er mottatt ved påmelding til Normassasje Utdanning benyttes kun for å komme i kontakt med personen via mail, telefon og post.  

Fødselsdato ber vi om for å få vite personens alder.

Informasjonen blir oppbevart kun for dette bruk i 20 år etter avsluttet utdanning, og deretter makulert og slettet.

Deltagelse i nettverk etter avsluttet utdanning gir mulighet for avmelding, og er derfor frivillig.

Normassasje AS ønsker å ha mulighet for å kontakte tidligere elever inntil 20 år etter endt utdanning.
Det er mulighet for å be om sletting av data før 20 er gått.
Det er også mulig å be om at sletting ikke blir utført etter 20 år.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende oss en henvendelse enten pr. tlf eller e-post (se ovenfor). Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt pr. eller e-post. Normassasje foretrekker kommunikasjon per e-post.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.