fbpx

Om oss

Hjem » Om oss

Om Normassasje

Konseptet Normassasje er utviklet av Solveig Smith. 

Massasjen er intuitiv og dyptvirkende.
I Normassasje er vi opptatt av hva kroppen forteller om følelsene, og hva følelsene forteller om kroppen.

Normassasje er massasjen for fremtidens mennesker. – Mennesker som ønsker å ta vare på seg selv både fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. I Normassasje er det kroppen som blir behandlet, men med fokus på mennesket som en helhet.

Massasjen kjennetegnes ved at mennesket blir satt foran system og teknikk. 
Teknikken er et hjelpemiddel, men den er ikke styrende.
Det styrende elementet er at mennesket er et åndelig vesen med kropp, følelser og tanker.

Massasjens grundighet og dyptgående virkning er inspirert av massasjen som praktiseres på Nordlys-Centret. Den er en videreføring av læresystemer fra bl.a. Bob Moore og Esalen Institute. Metoden bygger på den grunnleggende teorien om kroppen som et energisystem med det indiske chakrasystemet som basis. Kropp, følelser og tanker er energi som vibrerer på forskjellig nivå.

Solveig Smith bebor og driver stedet Birgittatun i Tvedestrand. Hun er daglig leder i Normassasje As.
Hun har tidligere startet og drevet Massasjesenteret, og Maya – senter for Helhet og Selvrealisering, begge i Stavanger.

Solveig Smith er utdannet massasjelærer på Nordlys-Centret i Danmark i 1987, og har de siste 35 år studert og arbeidet med massasje og undervisning.
Hun er massasjelærer, couch, sertifisert Normassør, Reg. Naturmedisinsk muskelterapeut og terapeutisk healer MNNH.

 

Solveig Birgittatun Smith

Solveig Birgittatun Smith

Daglig leder, massasjelærer og massør

Britt Gjermundnes

Britt Gjermundnes

Kontormedarbeider

Solfrid Elise Lindblom

Solfrid Elise Lindblom

Kontormedarmeider

Hvem vi er

Daglig leder, massasjelærer og massør Solveig Birgittatun Smith.  Hun er utdannet massasjelærer på Nordlys-Centret i Danmark i 1987, og har de siste 35 år studert og arbeidet med massasje og undervisning. Hun er i tillegg til å være Normassør,  Reg. Naturmedisinsk muskelterapeut, og terapeutisk healer MNNH.

Hva vi gjør

Filosofi

  Normassasje er en kombinasjon av klassisk massasje og østlig filosofi. En Normassør forstår massasje som arbeid med energi. 

Massasje-utdanning

Utdanningen består av Normassasje ettårig grunnutdanning, Normassasje videreutdanning og teoretiske fag med internettundervisning.

Massasje

Når du velger Normassasje, velger du en massør med omsorg.  Vi gir velværemassasje, fysisk massasje og terapeutisk massasje.

Ta kontakt

Som student hos oss, får du personlig veiledning og oppfølging. Sjekk muligheten for å bli Normassasjepraktikant. Vi vil at du skal lykkes som massør. Vi trenger deg.

Ta kontakt

Send oss en henvendelse, eller ta en telefon. Det er den beste måten å få svar på dine spørsmål.

Finn ut om det passer

Vi er klar for å hjelpe deg til å finne ut hva som passer best for akkurat deg.

Vi er medlemmer i NOBEFO – Norsk Behandlingsforbund 2020. Frivillig organisasjon som kan dekke for personer som ikke har nok midler til behandling. Behandleren vi da få betalt av dem. Bli medlem!