fbpx

Om oss

Hjem » Om oss

Om Normassasje

Konseptet Normassasje er utviklet av Solveig Birgittatun Smith.

Massasjen er intuitiv og dyptvirkende.
I Normassasje er vi opptatt av hva kroppen forteller om følelsene, og hva følelsene forteller om kroppen.

Normassasje er massasjen for fremtidens mennesker – mennesker som ønsker å ta vare på seg selv både fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. I Normassasje er det kroppen som blir behandlet, men med fokus på mennesket som en helhet.

Massasjen kjennetegnes ved at mennesket blir satt foran system og teknikk.
Teknikken er et hjelpemiddel, men den er ikke styrende.
Det styrende elementet er at mennesket er et åndelig vesen med kropp, følelser og tanker.

Massasjens grundighet og dyptgående virkning er inspirert av massasjen som praktiseres på Nordlys-Centret. Den er en videreføring av læresystemer fra bl.a. Bob Moore og Esalen Institute. Metoden bygger på den grunnleggende teorien om kroppen som et energisystem med det indiske chakrasystemet som basis. Kropp, følelser og tanker er energi som vibrerer på forskjellig nivå.

Solveig Smith bebor og driver stedet Birgittatun i Tvedestrand. Hun er daglig leder i Normassasje As. Hun har tidligere startet og drevet Massasjesenteret, og Maya – senter for Helhet og Selvrealisering, begge i Stavanger.

Solveig Smith er utdannet massasjelærer på Nordlys-Centret i Danmark i 1987, og har de siste 40 år studert og arbeidet med massasje og undervisning.
Hun er massasjelærer, couch, sertifisert Normassasjeterapeut, Reg. Naturmedisinsk muskelterapeut og terapeutisk healer MNNH.

 

Solveig Smith, daglig leder

Hvem vi er

Daglig leder, massasjelærer og massør Solveig Birgittatun Smith.  Hun er utdannet massasjelærer på Nordlys-Centret i Danmark i 1987, og har de siste 40 år studert og arbeidet med massasje og undervisning. Hun er i tillegg til å være Normassasjeterapeut,  Reg. Naturmedisinsk muskelterapeut, og terapeutisk healer MNNH.

Hva vi gjør

Filosofi

Normassasje er en kombinasjon av klassisk massasje og østlig filosofi. En Normassør forstår massasje som arbeid med energi.

Massasje-utdanning

Utdanningen består av Normassasje ettårig grunnutdanning, Normassasje videreutdanning og teoretiske fag med internettundervisning.

Massasje

Når du velger Normassasje, velger du en massør med omsorg.  Vi gir velværemassasje, fysisk massasje og terapeutisk massasje.

Ta kontakt

Som student hos oss, får du personlig veiledning og oppfølging. Sjekk muligheten for å bli Normassasjepraktikant. Vi vil at du skal lykkes som massør. Vi trenger deg.

Ta kontakt

Send oss en henvendelse, eller ta en telefon. Det er den beste måten å få svar på dine spørsmål.

Finn ut om det passer

Vi er klar for å hjelpe deg til å finne ut hva som passer best for akkurat deg.

Førstkommende kursoppstart

Grunnutdanning: 23.-25. august 2024 - Oslo

Steder for grunnutdanning: Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Tvedestrand

Videregående: 7.-11. mai 2025 - Birgittatun, Tvedestrand
Videregående utdanning med losji er i idylliske omgivelser på tradisjonsrike Birgittatun i Tvedestrand.

Dyptgående Muskelterapi Bergen Del 2:
16.-18. august 2024 - Bergen

Sommer-retreat på Birgittatun med Susanne Falch:
24.-28. juli 2024 - Tvedestrand