fbpx

Arrangementer

Hjem » Arrangementer

Lise Kveim inviterer til Kveld med Bjørn Moseby
Onsdag 19. april 2017, kl.18.00 – ca. 22.00

«Når du kjenner at du er i bevegelse i livet og klarer å være tilstede i nuet, vil du oppdage at livet er herlig og magisk. Kvelden med Bjørn kan gi DEG inspirasjon til å komme i kontakt med det fantastiske mennesket DU er. Bjørn er en utrolig jordnær person som sprer sitt viktige budskap med mye humor og en smittende glede. Som Eckhart Tolle oppfordrer Bjørn oss til å finne vårt sanne jeg i nået ved tilstedeværelse i Livet.Bjørn har i over 25 år reist i Norge på kryss og tvers for å hjelpe mennesker med å finne harmonien i deres liv. Seminaret er et foredrag om livet, der Bjørn gjennom sin gode kraft og sine fine vinklinger på livets sannheter, gir alle en unik mulighet til å oppdage mer og mer av livets virkelighet.Ved deltakelse på seminaret vil du få muligheten til en større forståelse av hvordan man selv kan følge tanken tilbake til dens opphav. Oppdagelse av tankemønstrene setter DEG i gang med din utvikling slik at DU selv får styrke til å løse dine problemer. Da kan du endelig begynne å bli uavhengig, og leve livet i mer frihet og i sann glede.Etter endt foredrag vil hver deltaker få et personlig budskap. Her vil du bli fortalt litt om deg selv og hva du trenger å se på i din livssituasjon i dag. Bjørn er utrolig flink til å hjelpe deg med å finne deg selv. Det å lete i den ytre verden hjelper deg lite. Heller let inne i seg selv, å finne seg selv er den eneste veien, alt annet er å kopiere andre. Ved en slik oppdagelse vil du kjenne hvordan gleden kommer inn i ditt liv og gir deg mot til å gå videre for å virkelig nyte livet.»

Pris: 650.
Påmelding til Lise Kveim på sms 40228709

Yin Yoga
Lærer: Eiril Mehus

29.-30. april på Birgittatun, Tvedestrand
Lørdag kl.12-18
Søndag kl.12-15
Kursavgift: Kr.1100,
Kr.900,- for ungdom under 20 år

Velkommen til yin yoga med avslappende musikk og deilige eteriske oljer som støtter kroppens utrensning. Yin yoga er for alle, du trenger ingen yoga erfaring for å delta.

Yin yoga er mindfulness, en rolig yoga form som tar deg med innover for å bli bedre kjent med deg selv. I Yin yoga styrkes kroppens tre livsvitale funksjoner som fordøyelse, detox/utrensning og nattesøvn. Vi er i sittende og liggende posisjoner som holdes lenge (ca. tre til fem minutter) for å jobbe dypt i bindevevet og dermed også påvirke sener og leddbånd. Kroppen blir mykere og mer bevegelig. Pusten er essensiell, den hjelper deg med å komme dypere inn i hver posisjon, og hjelper med å åpne hofter, bekken, skuldre, rygg og bryst. Dette har også en effekt på meridianene (energi-kanalene) som er knyttet til kroppens indre organer som f.eks nyrer og lever. De fleste har en hektisk hverdag som kan beskrives som yang-energi, og gjennom yin yoga balanserer vi, finner ro, harmoni og ny energi.

Eiril Mehus er Yogalærer og bor i Stavanger. Hun har vært aktiv med yoga i 10 år, og undervist i nesten tre år. Hun har sertifisering som yogalærer fra India og Bali og er godkjent av Yoga Alliance.

Registrer interesse

Allsidig og helhetlig massasje-utdanning i flere trinn. Det er ofte passende å begynne med Normassasje ettårige grunnutdanning i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger eller Tvedestrand. Ta kontakt for å finne ut av mer.